Veel gestelde vragen (FAQ)

Welkom bij Betere producten! Hier beantwoorden we enkele veel gestelde vragen om jouw winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat is de levertijd?

We streven ernaar om jouw pakketjes op dezelfde dag te versturen. Je kunt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verwachten.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor het verzenden vragen wij een kleine vergoeding:

  • Nederland: €6,95 voor bestellingen onder de €40 euro.
  • België en Duitsland: €9,95 voor bestellingen onder de €40 euro.
  • Luxemburg en Frankrijk: €14,95 voor bestellingen onder de €40 euro. Verzending is GRATIS bij bestellingen van meer dan €40 euro.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Heb je de orderbevestiging ontvangen? Als de betaling niet gelukt is, plaats de bestelling opnieuw. Als het bedrag wel is afgeschreven en je hebt geen orderbevestiging, neem dan contact met ons op via info@betereproducten.nl.

Ik heb een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen.

Onze excuses! Neem contact met ons op via info@betereproducten.nl en wij regelen kosteloos de retournering en vervanging van het product.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

We hopen dat je tevreden bent, maar als je wilt retourneren, kan dat binnen 14 dagen. Hygiëneproducten zijn uitgezonderd. Retourneer in dezelfde staat via DHL of PostNL op eigen kosten. Zodra wij het ontvangen hebben, ontvang je het volledige bedrag terug.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Als de bestelling nog niet is verstuurd, mail dan naar info@betereproducten.nl voor wijzigingen of annuleringen. Na verzending is dit helaas niet meer mogelijk.

Kan ik de producten ook in een winkel kopen?

Zeker! Ontdek al onze verkooppunten hier.

Hoe kan ik verkooppunt worden?

Wil je onze producten aanbieden? Neem contact op via info@betereproducten.nl en ontdek de voordelen van het aanbieden van onze betere producten aan jouw klanten. We kijken uit naar een samenwerking!

Staat jouw vraag niet tussen de veel gestelde vragen? Of heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via info@betereproducten.nl. Wij helpen je graag!