Welkom bij betere producten! We streven ernaar om jouw shopervaring zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Hier vind je alle informatie over ons verzend- en retourbeleid en hoe we samen een positieve impact kunnen hebben op het milieu.

Verzending

We zijn toegewijd aan milieuvriendelijke verzending. Ons verpakkingsmateriaal is gerecycled of wordt hergebruikt, en we zetten ons in om verspilling tot een minimum te beperken.

Levertijd:

We doen ons uiterste best om je bestelling nog dezelfde dag te verzenden. Hierdoor kun je jouw pakketje binnen 1 tot 3 werkdagen verwachten.

Verzendkosten:

  • Nederland: €6,95 voor bestellingen onder de €40 euro.
  • België en Duitsland: €9,95 voor bestellingen onder de €40 euro.
  • Luxemburg en Frankrijk: €14,95 voor bestellingen onder de €40 euro.

Gratis verzending:

Geniet van gratis verzending bij bestellingen van meer dan €40 euro.

Ophalen:

Woon je in de buurt van Loenen, Gelderland? Kies dan voor de optie ‘Ophalen’ bij het afrekenen. Zo verminderen we samen CO2-uitstoot en bespaar jij op verzendkosten. Stuur ons een e-mail naar info@betereproducten.nl om een afspraak te maken voor het ophalen van je bestelling.

Retourneren

We hopen dat je tevreden bent met je bestelling, maar begrijpen dat online aankopen soms anders uitvallen dan verwacht. Daarom bieden we een retourbeleid van 14 dagen aan. Houd er rekening mee dat hygiëneproducten zoals make-up, zeep, mondkapjes en lippenbalsem niet geretourneerd kunnen worden. Na ontvangst van je retourzending, ontvang je het volledige bedrag terug. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Onthoud, elke niet-geretourneerde aankoop draagt bij aan een beter milieu!

Heb je nog vragen over ons verzend- en retourbeleid? Neem gerust contact met ons op via info@betereproducten.nl

Laat je liefde voor betere producten niet alleen in je winkelwagen zien, maar ook in je keuzes voor het milieu!