Dat besefmoment. Het overkwam mij bijna twee jaar geleden toen ik voor de spiegel stond. Ik maakte een nieuwe rol met wattenschijfjes open en terwijl ik dat deed keek ik eens goed naar wat ik eigenlijk in handen had. Een langwerpige plastic verpakking met daarin een stapel wattenschijfjes die na eenmalig gebruik, hup, zo in de prullenbak verdwijnen. 

Ik begon erop te letten. Steeds vaker ontdekte ik producten die ik na eenmalig gebruik kon weggooien. Ook viel mij op dat deze producten bijna allemaal in een plastic verpakking zitten. Daar begon ik mij steeds meer aan te storen. De hoeveelheid troep die ik in mijn eentje produceerde was namelijk enorm. Dat moet toch anders kunnen?

Heb jij dit onlangs zelf ook ervaren? Of gaat er juist nu een lampje branden? Dan ben je al op de goede weg. Veel mensen staan er namelijk niet of nauwelijks bij stil. De bewustwording over onze vervuilende manier van leven groeit op dit moment gelukkig wel, maar het gaat nog niet snel genoeg. We moeten echt met zijn allen een stukje duurzamer bezig zijn! Dat zijn we aan onze wereld en alle dieren die er leven verplicht.

Het idee van Betere producten was geboren. Na lange tijd van zoeken, is er een assortiment tot stand gekomen met diverse duurzame en herbruikbare producten. Wij zijn hartstikke enthousiast en wij hopen dat jullie dat ook zijn! Onze producten bestaan uit zo veel mogelijk natuurlijke materialen. Dat vinden we belangrijk omdat de producten op deze manier ook zo biologisch afbreekbaar mogelijk zijn. Wij zijn bijvoorbeeld een groot fan van bamboe. Dit mooie product kom je dan ook vaak tegen in onze webshop. Ben jij benieuwd waarom wij nou zo’n enorme fan zijn? Dan kun je dat binnenkort lezen in onze volgende blog! Die zal namelijk volledig in het teken staan van dit bijzondere materiaal.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.