Welkom bij betere producten! Wij zijn trots om een ruim aanbod aan veganistische verzorgingsproducten aan te bieden die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de planeet. Onze producten worden vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en het welzijn van dieren. De ster van onze collectie? Duurzaam gewonnen bamboe!

Waarom bamboe?

Bamboe staat bekend om zijn snelgroeiende eigenschappen en minimale impact op het milieu. Het is een hernieuwbare grondstof die geen schadelijke chemicaliën of pesticiden vereist om te groeien. Hierdoor is het een uitstekend alternatief voor traditionele materialen, zoals plastic of hout.

Een beauty revolutie met vegan producten

Onze veganistische verzorgingslijn is een ware revolutie in de wereld van schoonheid. Alle onze producten zoals de shampoobar, bodybar, bodybalm en lippenbalsem worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn volledig vrij van dierlijke bijproducten.

De shampoobar: natuurlijke schoonheid voor jouw haar

Onze shampoobar is een toonbeeld van innovatie en zorg voor het milieu. Verpakt in een duurzame verpakking gemaakt van bloeipapier, biedt deze bar een mildere, natuurlijke reiniging voor je haar zonder de schadelijke chemicaliën die je vaak in traditionele shampoos vindt. Daarnaast zorgt de verpakking voor een luxueuze en duurzame touch.

Bodybar: liefde voor jouw huid, liefde voor de aarde

Onze bodybar is een verwennerij voor je huid. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, biedt het de perfecte balans tussen hydratatie en voeding. Het zachte schuim laat je huid zacht aanvoelen en voelt je verzorgingsroutine als een milieubewuste keuze.

Bodybalm: diepe hydratatie, natuurlijke glans

De bodybalm is ontworpen om je huid diep te hydrateren en te voeden. Met een rijke mix van natuurlijke oliën, dringt deze balsem diep door in je huid en laat het een gezonde glans achter. Bovendien is de verpakking gemaakt van bloeipapier, waardoor het een verantwoorde keuze is voor zowel jou als de planeet.

Lippenbalsem: zachte lippen, pure zorg

Onze lippenbalsem is een liefdesbrief aan je lippen. Gemaakt met dezelfde zorgvuldigheid en aandacht voor natuurlijke ingrediënten, hydrateert en beschermt deze balsem je lippen op een pure en milieuvriendelijke manier. De biologisch afbreekbare verpakking geeft een verfijnde touch.

Kies voor natuurlijke schoonheid met betere producten

Wij bij ‘betere producten’ geloven dat schoonheid niet ten koste van de aarde hoeft te gaan. Met onze collectie van veganistische verzorgingsproducten, gemaakt van duurzaam gewonnen bamboe en natuurlijke ingrediënten, kan je met een gerust hart stralen. Kies voor een bewuste en duurzame benadering van schoonheid – kies voor betere producten.

Dit is slechts het begin van onze missie om betere producten voor jou en de planeet te creëren. Ontdek ons assortiment en laat je inspireren door de schoonheid van duurzaamheid.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.