Twijfel jij ook altijd zo erg over cadeautjes voor anderen? Vooral als je het viert met de familie of met vrienden, kan het een uitdaging zijn om iets passends te vinden. Samen kijken we even naar de giftsets die wij in het assortiment hebben, en andere producten. Grote kans dat jij hier iets tussen vindt voor een ander!

Voor de kleinere portemonnee

heb je veel cadeautjes die je moet uitdelen dit jaar? Dan snappen we het als je de hand een beetje op de knip houdt. Ook voor een kleinere beurs is dit cadeau heel goed geschikt! Wat er allemaal in dit geschenkpakket zit: een mystery body bar waar je jezelf mee kan wassen, vegan lippenbalsem voor de koude dagen, een duurzame bamboe tandenborstel en een duurzame bamboe haarborstel met nopjes – dus lekker zacht voor de hoofdhuid! Deze set kan je kopen als je hier klikt!

Lekker uitpakken

Zoals je dus leest, kan je je geld ook duurzaam uitgeven aan cadeaus. Naast de kleine giftset, hebben we ook een “large” giftbox. Hier vind je diverse producten van de kleine giftset, en een paar andere leuke items, zoals: een Frans nettasje, herbruikbare wattenschijfjes met bamboe opslag doosje, een handzeepje, herbruikbare wattenstaafjes en make-up kwasten van bamboe. Zo heeft de ontvanger een prachtige en duurzame set om zichzelf mee te verzorgen. Niets is fijner dan een beetje me-time!

De Extra Large cadeaupakket

Wil je nog een beetje meer uitpakken? Kijk dan even naar onze Extra Large Giftbox. Je vindt alle bovenstaande items in deze set, en een paar extra, zoals: bamboe bestek (handig als je lekker gaat picknicken of op reis gaat), een bijenwas food wrap set en een bamboe pennenset. Allemaal handige items die je regelmatig gebruikt, en zo dus jouw voetafdruk kan verminderen. Gegarandeerd dat de ontvanger hier écht iets aan heeft, en dat je diegene van een glimlach voorziet!

Ook leuk voor kerstpakketten en relatiegeschenken

Wist je ook dat wij bedrijven regelmatig voorzien van onze geschenksets? Tegenwoordig kiezen bedrijven namelijk meer voor duurzame cadeaus, waar mensen iets mee kunnen. Wil je dit ook voor jouw onderneming? Stuur ons dan een mailtje naar info@betereproducten.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Zo voorzien we jouw relaties en collega’s van de mooiste cadeaus. We kunnen de sets ook aanpassen voor dames en heren. Mocht er iets in grotere oplage aangepast moet worden, dan denken wij graag met je mee!

Heb jij zo voldoende voor onder de boom? Tag ons op instagram in de foto’s, met de cadeaus die jij weg hebt gegeven aan jouw geliefden, vrienden, familie en collega’s! Geef bewust en met veel plezier.

Fijne feestdagen !

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.