Valentijnsdag is een speciale dag om de mensen waar je van houdt te verrassen met een speciaal cadeau. Als we ons milieu willen beschermen, is het belangrijk om te kiezen voor een duurzaam cadeau. Hieronder lees je verschillende tips voor duurzame Valentijn cadeaus

Tip 1: Eco-vriendelijke bloemen

De meeste bloemen die in de winkel verkrijgbaar zijn, hebben veel impact op het milieu. Kies in plaats daarvan voor lokale bloemen, of laat een bloemboeket maken van gedroogde bloemen.

Tip 2: Duurzame sieraden

Kies voor sieraden gemaakt van recyclebare materialen, zoals bamboe, kurk, gerecyclede glazen of edelstenen.

Tip 3: Ecologische kledingstukken

Kies voor kleding gemaakt van duurzame materialen zoals biologisch katoen, linnen of wol. Kledingstukken gemaakt van natuurlijke materialen zijn milieuvriendelijker dan synthetische stoffen.

Tip 4: Duurzame giftbox

Wil je jouw geliefde echt verrassen? Kijk dan even naar onze Extra Large Giftbox. Deze giftbox bestaat uit de populairste producten uit ons brede assortiment. Met deze producten zet jouw partner een mooie eerste stap als hij of zij al een tijdje twijfelt om te verduurzamen.  Allemaal handige items die je regelmatig gebruikt, en zo dus jouw voetafdruk kan verminderen. Gegarandeerd dat de ontvanger hier écht iets aan heeft, en dat je diegene van een glimlach voorziet!

Tip 5: Duurzame verzorgingsproducten

Kies voor verzorgingsproducten die zijn gemaakt met biologische ingrediënten en die zijn geproduceerd op een verantwoorde manier.

Tip 6: Ecologische verpakkingen

Als je een cadeau koopt, kies dan voor verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal en vermijd plastic verpakkingen.

Tip 7: Eco-vriendelijke kaarten

Kies voor milieuvriendelijke kaarten gemaakt van gerecycled papier, of maak je eigen kaarten met gerecyclede materialen.

Duurzame cadeaus voor Valentijnsdag zijn een geweldige manier om iemand te verrassen en tegelijkertijd ons milieu te beschermen. Maak deze dag speciaal om te denken aan jouw partner en ons milieu.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.