Zoals je misschien al weet liggen onze producten in meerdere winkels. Dit doen we om onze sustainable missie en visie beter te kunnen verspreiden. Vaak kiezen we ook voor lokale winkeliers, waar we ook goed contact mee proberen te onderhouden! Dit is voor Betere Producten dan ook heel belangrijk. Zo kunnen we onze klanten beter van dienst zijn, gezien klanten gelijk hun verhaal weer kwijt kunnen aan de winkelier en wij die feedback kunnen overnemen. Vandaag willen we twee van de winkels in het zonnetje zetten, maar ook de stad waar ze zich bevinden. Maak kennis met “Inmiddels Conceptstore” in Middelburg en “House of Grace Conceptstore” in dichtbij zijnde stad, Vlissingen. 

Beide winkels zijn een hele fijne concept store met veel oog op sustainability en uniekheid. Ze verkopen prachtige items, van huisraad tot fashion tot verzorging (en dus zo ook onze hele toffe items). Grace is begonnen met een praktijk waarin ze werkt met liefdevolle aandacht aan persoonlijke thema´s en processen. Dat doet ze via coaching-gesprekken, zelfonderzoek, healing, reading en trainingstrajecten. In 2020 is ze haar eigen conceptstore gestart waarin ze samen werkt als (creatieve) ondernemer om eigen (ontworpen) producten aan te bieden. Inmiddels bestaat sinds 2016 en gaan dus ook al een tijdje mee, maar dat komt ook gewoon omdat je simpelweg verliefd wordt op alles wat zij in huis hebben! Zo ongeveer 15 ondernemers hebben zich aangesloten bij deze unieke zaak, en samen versterken we het assortiment.

Naast het feit dat Inmiddels en House of Grace twee hele mooie winkels zijn, is Middelburg een hele mooie stad in Zeeland waar voldoende te beleven is. Hierbij kan je denken aan de volgende drie dingen:

Sjakie’s Chocolademuseum

Zoals de beschrijving van de website luidt: “Sjakies’ Chocolade Museum is het enige chocolademuseum in Nederland dat zo’n uitgebreid assortiment aan chocolade in huis heeft. Hier ervaar je cacao en laten wij je chocolade zien, ruiken, voelen, proeven en beleven. Wij vertellen het verhaal van boon tot chocolade en alles wat daarbij hoort.”  Waan je dus in de wereld van chocolade, en de geschiedenis daarvan. Tickets vind je hier en hoef je niet uit te printen. Lekker duurzaam dus!

SUP Board huren

Is het nog lekker weer? Dan is het misschien een leuk idee om een Supboard te huren via rondvaartmiddelburg om de stad vanaf de wateren te ontdekken. Ook hebben ze een heerlijk terras waar je kan genieten van een lekkere vegan lunch. Ook fijn tussen alle activiteiten door 😉 Ben je met een grotere groep mensen? Dan kan je altijd een super gezellige rondvaart doen, waarbij je van allerlei leuks wordt geïnformeerd. Volop genieten!

Typisch Zeeuws: De lange Jan en Het Zeeuws Museum

Ben je op zoek naar iets cultureels? Dat kan natuurlijk ook! Voor cultuur “in den hoogte” kan je de Lange Jan beklimmen, en genieten van een adembenemend uitzicht. Tickets zijn hier verkrijgbaar.   

Hiernaast heb je ook het Zeeuws Museum, waar nu een hele toffe tentoonstelling is over de herkomst van textiel. Op deze locatie kom je geen kunst en geschiedenis tekort! Je kijkt je ogen uit, kan groepsarrangementen aanvragen, en bent met gemak een hele dag zoet.

Zo… Dat was voldoende informatie over de locatie waar wij “liggen”. We hopen dat je hiermee een heerlijk weekend kan vullen, of desnoods een dagje uit. Geniet van de mooie nazomer die we nog krijgen!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.