We hebben speciaal voor de feestdagen een super samenwerking met Atelier Match! 

Wij hebben hen gevraagd om samen met ons na te denken over het maken van een aantal sfeervolle cadeautjes voor de decembermaand. Atelier Match is een bijzondere werkplaats voor cliënten met afstand tot de arbeidsmarkt. Met veel passie en plezier in hun werk, maken zij de mooiste producten. Veel van deze producten bestaan uit hergebruikte materialen. Dat is dus ook nog eens super verantwoord en duurzaam!  

Match! is een leerwerkbedrijf voor passend werk en biedt plek voor ruim zestien (jong)volwassenen vanaf 18 jaar. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken er vijf dagen per week aan producten en opdrachten. Ze leren nieuwe vaardigheden, maar werken ook aan het verbeteren van hun bestaande vaardigheden. 

Wat doen ze bij Atelier Match zoal? 

Bij Match! Worden oude technieken en ambachtelijke werk­wijzen in de praktijk uitgeoefend. In de werkplaats maken cliënten nieuwe producten van veelal gebruikte grondstoffen. Samen met collega’s werken ze aan opdrachten of producten voor in hun eigen cadeauwinkel. Door veel contact met bezoekers en het samenwerken met collega’s, werken cliënten bovendien goed aan hun sociale ontwikkeling. Stap voor stap leer je bij Match! het organiseren, plannen en uitvoeren van veel verschillende werkzaamheden. 

Dit werk brengt structuur aan in het leven en zorgt voor overzicht bij de cliënten. Sociale vaardigheden zijn heel belangrijk natuurlijk. Er komen vragen voorbij als; hoe werk je samen in een team? Maar ook; hoe houd je rekening met collega’s en hoe ga je om met tegenvallers en problemen? De begeleiders geven daarbij volop ondersteuning en de juiste begeleiding. Daarom zijn wij mega trots en blij met de producten van Atelier Match! 

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden over Atelier Match? Kijk dan even hier welke mooie producten ze speciaal voor Betere producten hebben gemaakt. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.