Toont alle 2 resultaten

Lees meer

Duurzame kantoorartikelen

Ben je op zoek naar kantoorartikelen om je kantoor een stukje duurzamer te maken? In de meeste kantoren vind je veel wegwerpartikelen. Als je hier even aan denkt, kun je al snel tal van voorbeelden opnoemen. Nietmachines, dozen vol pennen, plastic mapjes en ga zo maar door. Dat kan natuurlijk anders! Maak jouw bureau volledig ‘wegwerp-proof’ en ga voor onze duurzame kantoorartikelen. Bekijk ons assortiment hieronder en bestel snel!

Lees minder
Uitverkocht

Waarom kiezen voor duurzame kantoorartikelen?

Vandaag de dag zien we steeds meer de gevolgen van klimaatverandering en milieuvervuiling. Willen we de wereld goed achterlaten voor mens en dier, dan is inzetten op duurzaamheid van levensbelang. Verduurzamen is eigenlijk overal wel in mogelijk, zo ook in kantoorartikelen. Concreet betekent dat: minder weggooien, meer recyclen en alleen nog maar duurzaam geproduceerde producten gebruiken.

De meeste kantoren gebruiken nog lang niet genoeg duurzame kantoorartikelen. Wekelijks gaan er talloze vellen papier doorheen en worden er veel te veel wegwerpartikelen gebruikt. Dat moet anders!

Met deze duurzame kantoorartikelen maak jij het verschil

Wil jij graag je kantoor groener maken met behulp van duurzame kantoorartikelen? Er zijn voorbeelden te over waarop je dit kunt doen:

  • Bestel één van onze bamboe pennensetten. Bamboe is een uitstekend duurzaam alternatief voor plastic. Bovendien ziet een bamboe pen er zo leuk uit dat je hem nooit wílt weggooien.
  • Op een gemiddeld kantoor gaat er nogal wat papier doorheen. Door te kiezen voor gerecyled papier maak je daarom zeker het verschil.
  • Voor de meeste opbergartikelen zijn er inmiddels wel duurzame varianten. Denk bijvoorbeeld aan duurzame ordners, ringbanden en mappen.
  • Drinken jij en je collega's nog altijd koffie uit wegwerpbekers? Hoog tijd om daarmee op te houden. Neem gewoon lekker je eigen mok mee naar kantoor.

Groene kantoorartikelen kopen bij Betere Producten

Bij Betere Producten koop je de beste duurzame alternatieven voor wegwerpkantoorartikelen. Al onze producten worden plasticvrij verpakt en snel verzonden. Bestel je voor meer dan 40 euro, dan is de verzending gratis. Met onze duurzame kantoorartikelen zet je een mooie eerste stap naar een volledig groen kantoor. Nu je collega's nog!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.