Toont alle 5 resultaten

Lees meer

Vegan Shampoo Bars

Met de juiste verzorging kun je ervoor zorgen dat je haar weer gaat stralen. Met de Vegan Shampoo Bars van Betere producten verzorg jij je haar met natuurlijke, vegan ingrediënten. Onze Shampoo Bars zijn vrij van dierlijke producten en zijn daarbij ook niet op dieren getest. Voor ieder haartype is er een geschikte Vegan Shampoo Bar die ervoor zorgt dat het haar niet pluizig of droog wordt.

Lees minder
14,95

Shampoo Bars geschikt voor ieder haartype

De Vegan Shampoo is geschikt voor ieder verschillend haartype. Krullen, stijl haar en haar dat wel wat extra verzorging kan gebruiken; je geeft het de juiste voeding met een Shampoo Bar. Heb jij last van haar wat snel vet wordt? Maak dan gebruik van de Shampoo Bar citroen met kastanje extract dat ervoor zorgt dat je haar minder snel vet aanvoelt.

Varieer tussen verschillende Vegan Shampoo en Conditioner

Om de verzorging van je haar compleet te maken kun je de Shampoo Bar combineren met een Conditioner Bar. Wil jij graag onze Vegan Shampoo en Conditioner combineren? Kies dan voor de combiverpakking met Shampoo –en Conditioner Bar met de heerlijke geur van eucalyptus. Daarnaast kun je kiezen tussen verschillende geuren van onze Vegan Shampoo zoals vanille, kokos of citroen.

De voordelen van Vegan Shampoo

Het gebruik van Vegan Shampoo kent een paar voordelen waaronder de volgende:

  • Bij het productieproces van Vegan Shampoo wordt meer water bespaard;
  • De Shampoo Bars bestaan enkel uit natuurlijke ingrediënten;
  • De verpakkingen zijn plasticvrij;
  • Het geeft een natuurlijke voeding aan je haar.

Daarnaast zijn de Shampoo Bars erg mild en daarom ook goed te gebruiken voor kinderen.

Vegan Shampoo kopen bij Betere producten

Met de natuurlijke producten van Betere producten maak je een bewuste keuze voor een duurzamere wereld. Met onze verzorgingsproducten zorg je ervoor dat je badkamer steeds meer vrij van plastic wordt.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.