Toont alle 3 resultaten

Lees meer

Bamboe tandenborstels

Een bamboe tandenborstel is hét duurzame alternatief voor de traditionele plastic tandenborstel. Onze stijlvolle bamboe tandenborstels zijn een aanwinst voor iedere badkamer. Bovendien draag je met de aankoop ervan bij aan een plasticvrije wereld. Bestel gauw jouw bamboe tandenborstel en samen maken we de wereld een stukje duurzamer!

Lees minder
Vanaf 3,16

Waarom kiezen voor een bamboe tandenborstel?

Elk jaar komen miljarden plastic producten terecht op afvalbergen en in oceanen, wat ontzettend slecht is voor het milieu. Een aanzienlijk deel hiervan bestaat uit plastic tandenborstels. Hier worden jaarlijks 5 miljard van verkocht, en een groot deel daarvan wordt hetzelfde jaar weer weggegooid. Uiteindelijk belanden ze op stortplaatsen en in oceanen, waar ze voor altijd blijven rondzwerven. Dit moét anders! Door te kiezen voor een bamboe tandenborstel kun je deze vervuiling tegengaan.

Voordelen van bamboe tandenborstels

Het grote voordeel van een bamboe tandenborstel is dat deze wél biologisch afbreekbaar is. De handvaten worden volledig gemaakt van bamboe, wat ideaal materiaal is voor duurzame producten. Dit komt doordat bamboe extreem snel groeit, soms tot wel een meter per dag. Een bamboebos zal dus niet snel verdwijnen. En om de reuzenpanda niet in de weg te zitten, wordt er voor onze tandenborstels alleen bamboe gebruikt dat te hoog groeit voor deze dieren.

Het enige deel van de tandenborstels dat nog niet biologisch afbreekbaar is, zijn de haartjes. Deze worden nu nog gemaakt van nylon, maar we hopen in de toekomst borstels te kunnen verkopen waarvan ook de haartjes duurzaam zijn.

Bamboe tandenborstels van Betere Producten

In onze webshop vind je de leukste bamboe tandenborstels voor alle leeftijden. Onze hippe tandenborstels zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: regenboog, geel, wit, blauw en paars. Zo heeft ieder gezinslid zijn of haar eigen duurzame tandenborstel. De handvaten zijn volledig gemaakt van bamboe en de haartjes van nylon.

Speciaal voor kinderen hebben we ook bamboe tandenborstels in een kleiner formaat. Deze zijn BPA-vrij en hebben wat zachtere haartjes. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Bekijk ook eens onze bamboe tandenborstelkokers. Als je onderweg bent, is het wel zo fijn dat je je tandenborstel op een hygiënische manier kunt meenemen. Doordat bamboe een antibacteriële werking heeft, zijn onze kokers perfect om jouw tandenborstel in te bewaren.

Duurzame tandenborstels kopen bij Betere Producten

Bij Betere Producten koop je de beste duurzame alternatieven voor plastic verzorgingsartikelen. Al onze producten worden plasticvrij verpakt en snel verzonden. Bestel je voor meer dan 40 euro, dan is de verzending gratis. Met onze bamboe tandenborstels zet je een mooie eerste stap naar een volledig plasticvrije badkamer!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.