Toont alle 5 resultaten

Lees meer

Duurzame cadeaupakketten

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau om weg te geven? Bestel dan één van onze duurzame cadeaupakketten. Met deze giftboxen laat je aan je vriend, familielid, relatie of partner zien dat je bewust met het milieu bezig bent. Onze cadeaupakketten zijn gevuld met duurzame alternatieven voor wegwerpartikelen. Bekijk onze verschillende pakketten hieronder en bestel snel.

Lees minder

Waarom kiezen voor een duurzame giftbox?

Met een duurzame giftbox draag je bij aan een schonere en betere wereld. Hij bevat namelijk duurzame alternatieven voor (plastic) producten die normaal gesproken na eenmalig gebruik weggegooid worden. Deze producten komen vaak op stortplaatsen, in de natuur of in oceanen terecht. Ontzettend slecht voor het milieu natuurlijk! Door een duurzaam cadeaupakket te kopen draag je een steentje bij aan een betere wereld. De producten uit het pakket kunnen namelijk worden hergebruikt. Het zijn duurzaam geproduceerde producten die uit natuurlijke materialen bestaan en die kunnen worden gerecycled als je ze wel weggooit. Met een duurzame giftbox maak je niet alleen de ontvanger, maar ook onze planeet blij.

Wat zit er in onze duurzame cadeaupakketten?

Bij Betere producten kun je kiezen uit drie verschillende duurzame cadeaupakketten. Deze bevatten de volgende producten:
  • Giftbox Small: Mystery body bar, vegan lippenbalsem, bamboe tandenborstel, bamboe haarborstel
  • Giftbox Large: Frans nettasje, vegan lippenbalsem, bamboe tandenborstel, bamboe haarborstel, herbruikbare wattenschijfjes (+ bamboe opslagdoosje), handzeepje in kraftzakje, herbruikbare wattenstaafjes, bamboe make-up kwasten.
  • Extra Large: Frans nettasje, vegan lippenbalsem, bamboe tandenborstel, bamboe haarborstel, handzeepje in kraftzakje, herbruikbare wattenstaafjes, bamboe make-up kwasten, bamboe bestek, bijenwas ‘Beeswax food wrap,’ bamboe pennenset.
In het geval dat een bepaald artikel in het pakket niet meer op voorraad is, dan voegen wij een ander product uit ons assortiment toe met dezelfde waarde.

Duurzame giftboxen kopen bij Betere producten

Bij Betere producten koop je de beste duurzame alternatieven voor wegwerpartikelen. Al onze producten worden plasticvrij verpakt en snel verzonden. Bestel je voor meer dan 40 euro, dan is de verzending gratis. Met onze duurzame cadeaupakketten zet je een mooie stap richting een betere wereld. Spread the word!
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.