Toont alle 3 resultaten

Lees meer

Body Bars

Dagelijks krijgt je huid veel te verduren. Factoren als de zon, kwaliteit van de lucht en het werk dat je doet, zorgen ervoor dat jouw huid wel wat verzorging kan gebruiken. Met onze Body Bars verzorg jij je huid op de juiste manier met natuurlijke ingrediënten.

Lees minder
8,95
6,95

Laat je huid stralen met natuurlijke Body Bars

De verzorgende en verzachtende ingrediënten in onze Body Bars zorgen ervoor dat jouw huid de juiste voeding krijgt. Maak de Body Bar nat en wrijf het schuim tussen je handen om dit vervolgens over je lichaam te verdelen. Geniet van jouw ultieme verzorgingsmoment en laat je huid weer stralen!

De voordelen van een Body Bar

Het gebruik van een Body Bar kent vele voordelen, waaronder het feit dat deze plasticvrij is. Onze Body Bars worden geleverd in een papieren verpakking waardoor jij ook gelijk een bewuste keuze maakt. Daarnaast gaan de Body Bars lang mee en zijn ze gemakkelijk mee te nemen op reis.

Verschillende soorten Body Bars

De verschillende geuren van de Body Bars bieden voor iedere smaak wel een geschikte geur. Kies jij voor een frisse start met de geur van citroen of ga je toch liever voor de zachte, zoete geur van vanille? Ook leuk om voor de afwisseling te wisselen tussen verschillende geuren! Ook onze handzeep zorgt ervoor dat je handen niet uitdrogen met daarbij een heerlijk verfrissend geur. Onze Body Bars zijn het perfecte kleine geschenk om iemand blij mee te maken.

Body Bar kopen bij Betere producten

Bij Betere producten vind je een ruim assortiment aan natuurlijke verzorgingsproducten. Verzorg je huid met onze verschillende soorten Body Bars. Bij ons vind je volledig natuurlijke producten waarmee wij de wereld samen een stukje duurzamer maken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Stel je vraag
Hi,

Heb je een vraag aan ons? We helpen je graag! Omdat we met een klein team zijn kunnen we niet altijd direct reageren maar we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.